sobota, 11 października 2025 r.
20.08.2025 16:29
23 wyświetleń
0 komentarzy
Tagi: jedna, czas
000LHVTN66AY06SH-C461
Mięta to jedno z najpopularniejszych ziół w polskich kuchniach – jej świeży aromat cenimy w napojach, deserach i daniach głównych. Zbliża się jednak okres, kiedy w ogrodach i na balkonach mięta zaczyna kwitnąć. Czy wtedy nadal nadaje się do spożycia? A może, jak powtarzają niektórzy, staje się wręcz trująca? Sprawdzamy, co na ten temat mówią eksperci i jak najlepiej wykorzystać miętę podczas jej kwitnienia.

Zobacz cały artykuł w serwisie www.rmf24.pl »

Komentarze:
Najczęściej czytane
13.08.2025 10:51
96 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
21.08.2025 14:52
85 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
13.08.2025 14:53
81 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
12.08.2025 13:34
71 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
18.08.2025 11:25
68 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
08.09.2025 10:26
62 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
08.09.2025 10:18
53 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
01.09.2025 12:46
52 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl