sobota, 11 października 2025 r.
08.10.2025 12:52
15 wyświetleń
0 komentarzy
000LQ8516RDJLE80-C461
Duński zespół badaczy postanowił odtworzyć nietypowy, tradycyjny przepis na jogurt, który niegdyś był popularny na Bałkanach i w Turcji. Tym razem kluczową rolę w procesie fermentacji odegrały... mrówki. Efekt? Jogurt o wyjątkowym smaku i konsystencji.

Zobacz cały artykuł w serwisie www.rmf24.pl »

Komentarze:
Najczęściej czytane
12.08.2025 12:34
156 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
18.08.2025 11:50
130 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
12.08.2025 6:27
126 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
23.08.2025 12:40
123 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
13.08.2025 21:17
122 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
26.08.2025 13:02
109 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
28.08.2025 17:52
109 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
12.08.2025 10:45
106 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
19.09.2025 11:28
100 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl
13.08.2025 20:40
98 wyświetleń
źródło: www.rmf24.pl