niedziela, 12 października 2025 r.
30.08.2025 12:01
16 wyświetleń
0 komentarzy
Tagi: ceny
z32205437M,Maciej-Nowak-w-restauracji-Win
Wychodzą tu z założenia, że klient powinien być pobudzony, ale nienajedzony, dzięki czemu gotów do dalszych zamówień i pompowania rachunku.

Zobacz cały artykuł w serwisie warszawa.wyborcza.pl »

Komentarze:
Najczęściej czytane
14.08.2025 19:46
86 wyświetleń
źródło: warszawa.wyborcza.pl
19.08.2025 5:56
80 wyświetleń
źródło: warszawa.wyborcza.pl
23.08.2025 16:30
80 wyświetleń
źródło: warszawa.wyborcza.pl
19.08.2025 5:52
78 wyświetleń
źródło: warszawa.wyborcza.pl
13.08.2025 18:06
74 wyświetleń
źródło: warszawa.wyborcza.pl
22.08.2025 14:06
59 wyświetleń
źródło: warszawa.wyborcza.pl
26.08.2025 18:04
51 wyświetleń
źródło: warszawa.wyborcza.pl